Čarobni dan

Čarobni dnevi se zgodijo štirikrat na leto v najlepših kotičkih Slovenije in so v prvi vrsti namenjeni družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. Otroci lahko skupaj s starši spoznavajo etnološke posebnosti krajev, se srečujejo s pomenom okoljevarstva, razvijajo svojo kreativnost ter se zabavajo ob animacijah, plesu, glasbi in športu.

več ...

Koncerti v Arboretumu

Koncerti v Arboretumu Volčji Potok, prekrasnem ambientu mogočnih dreves in razkošnega cvetja, so prireditve, na katerih se predstavijo različne umetniške zvrsti glasbe in druge umetnosti, z edinstvenim občutkom mehkobe pa zaigra tudi dobrodelna nota.

več ...

Dinozavri v Arboretumu

V prečudovitem parku Arboretum Volčji Potok si jih lahko ogledate vsako leto od aprila do junija. Najdaljši med njimi je diplodok, ki s svojim dolgim vratom meri v dolžino kar 23 metrov in je - če še ne veste - rastlinojed. Spoznajte prednika krokodila goniofolisa, ki med premikanjem vleče svoj trebuh kar po tleh, ali pterodaktila, ki kraljuje v zraku!

več ...

Obleci me v rdeče!

Svetovna kampanja za zdravje srca žensk pod sloganom Go Red for Women je največja mednarodna akcija s to tematiko. Leta 2011 se ji je pridružila tudi Slovenija - Obleci me v rdeče!

več ...