Čarobni dan

Čarobni dnevi se zgodijo štirikrat na leto v najlepših kotičkih Slovenije in so v prvi vrsti namenjeni družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. Otroci lahko skupaj s starši spoznavajo etnološke posebnosti krajev, se srečujejo s pomenom okoljevarstva, razvijajo svojo kreativnost ter se zabavajo ob animacijah, plesu, glasbi in športu. Rdeča nit Čarobnih dni je dobrodelnost, saj v sodelovanju z lokalnimi društvi ter s pomočjo pokroviteljev in partnerjev štirikrat letno 100 otrokom iz socialno šibkejšega okolja omogočimo brezplačne obšolske dejavnosti skozi vse šolsko leto.

Na zelenicah in skrivnih kotičkih neokrnjene narave za otroke vedno pripravimo imenitna pravljična prizorišča, kamor lahko starši pripeljejo tako najmlajše kot tudi zrelejše osnovnošolce, torej vse, ki radi ustvarjajo, se zabavajo ali se športno udejstvujejo. V pravljičnih deželah lahko rišejo, barvajo, kiparijo, sestavljajo kocke, izdelujejo lutke in druge predmete, skačejo po napihljivih igralih ali pa se med seboj pomerijo na pripravljenih športnih poligonih. Ne pozabite, tudi maskote so vedno z nami!

Čarobni dan za nas ustvarjalce zares pomeni čarobno ustvarjanje. Kako čarobni so dejansko Čarobni dnevi, za marsikoga pravcati družinski prazniki, se prepričajte sami. Oglejte si utrinke preteklih Čarobnih dni in se nam pridružite na prihodnjem!

Želite sodelovati na Čarobnih dnevih – oglejte si kontaktno stran s pdf brošurami!

 

www.carobnidan.si

( fotogalerija  --  videogalerija  --  več o Čarobnih dneh )

 

carobnidan.jpg
Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok, 28.8.2011


Čarobni dan Kranjska Gora, 4.3.2012