Netvizija

Na točno začrtani poti do realizacije skupnih ciljev in idej smo se pod eno streho zbrali trženjski strokovnjaki različnih profilov ter z bogatimi trženjskimi izkušnjami. Danes lahko zato v agenciji Netvizija postavljamo nove temelje učinkovitega trženja.

Smo mlada in dinamična ekipa, polna elana, dobrih idej in odličnih poznanstev. Združuje nas kreativnost in velika mera energije. Za nas ni nič nemogoče. Svojim strankam vedno pozorno in dobro prisluhnemo; vse z namenom, da jih z ustreznimi marketinškimi pristopi ter s kar najbolj učinkovitimi komunikacijami uspešno pripeljemo do želenega cilja. V svojem krogu odjemalcev s kreativno zasnovo in kakovostno izvedbo zadovoljujemo potrebe udeležencev, naročnikov in pokroviteljev.

Zahtevnost naročnikov je postala praktično že naš vsakdan. Dovolj je, da pri tem sledimo svojim in vrednotam naših klientov, ki jih skušamo osmisliti na vsakem koraku in udejaniti v vsakem projektu. Zato je naše delo še toliko bolj zanimivo.

 • PROAKTIVNOST
  Vsakega projekta se lotimo načrtno in ciljno. Izbiramo prave marketinške kanale in poti, ki projektu zagotavljajo uspeh. V fazi izvedbe sprejemamo še ostale priložnostne izzive, da bi dosegli kar najboljše učinke za naše naročnike.
 • KREATIVNOST
  Naši naročniki so naši partnerji, s katerimi skupaj gradimo zgodbo o uspehu. Poglobimo se v želje naročnikov in jim s svojo kreativnostjo pokažemo, kako pristopiti k želeni ciljni skupini ali pa izbrati optimalno pot za pridobivanje strank, kupcev ali dobaviteljev.
 • UČINKOVITOST
  Zastavljene cilje raje vedno presežemo. In z dobrimi komunikacijami to za nas  niti ni težko.
 • CELOSTNOST
  Vsak trženjski projekt je unikaten in tak je tudi naš pristop. Že v fazi analiziranja in načrtovanja upoštevamo vsa izhodišča, različne vidike in soodvisne povezave, da lahko s trženjskimi rezultati uresničimo zastavljene cilje naših klientov.
 • STROKOVNOST
  Ekipo sestavljamo sami izkušeni sodelavci, vsak od nas pa je strokovnjak na svojem področju. S svojo organiziranostjo smo na tržišču izjemno uspešni, obenem pa zato konkurenčni tudi večjim ekipam.